Tarih: 21.10.2024 18:18

Banaz - Hocalar Yolu İyileştirme Projesi 20 Kasım'da İhaleye Çıkıyor

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla Banaz - Hocalar yolunun iyileştirme projesinin 20 Kasım 2024 tarihinde ihaleye çıkacağını duyurdu. Bölge halkı için önemli bir ulaşım projesi olan bu çalışmalar, ilçeler arasında güvenli ve konforlu bir yolculuk sağlanmasına katkıda bulunacak.

Banaz - Hocalar Yolu İhaleye Çıkıyor

Ali Özkaya, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Yakın takibimiz neticesinde 20 Kasım 2024 tarihinde ihaleye çıkacak olan Banaz - Hocalar yolu iyileştirmesi şimdiden ilçemize hayırlı olsun."

Bu proje kapsamında, Banaz ve Hocalar ilçeleri arasındaki yolun modernize edilmesiyle bölge halkı daha güvenli bir ulaşım imkanına sahip olacak. Proje, aynı zamanda bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine de katkıda bulunacak.

Sandıklı - Hocalar Yolu da İyileştirilecek

Açıklamasının devamında Milletvekili Özkaya, Sandıklı - Hocalar arasındaki yolun da iyileştirilmesi için çalışmaların başlatılacağını belirtti. Bu adımla birlikte Banaz, Hocalar ve Sandıklı arasında emniyetli ve güvenli bir yolculuk sağlanması planlanıyor.

“İnşallah bu kısım sonrasında Sandıklı - Hocalar arasında bulunan yolun da iyileştirilmesini sağlayarak, Banaz - Hocalar - Sandıklı arasında emniyetli ve güvenli yolculuk imkanını hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Şimdiden ilçelerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Teşekkür Mesajı

Ali Özkaya, bu projenin hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen'e teşekkürlerini iletti. Özkaya, "Bu hayırlı hizmetin hayata geçmesinde büyük desteklerini gördüğümüz Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdülkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürümüz Sn. Ahmet Gülşen ve tüm yetkililere hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


#BanazHocalarYolu #SandıklıYolu #Yolİyileştirme #AliÖzkaya #Afyonkarahisar #UlaşımProjeleri #GüvenliYol

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —