Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'dan Esnaf ve Siyaset Temalı Ziyaret

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, ilçe esnafı ve yerel siyasetle ilgili önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

GÜNDEM 21.10.2024 10:34:54 0
Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili ve Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Güçlü, İl Genel Meclis Üyesi Nihat Çalışkan ile birlikte esnaf ve siyaset üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Esnaf ve Sanatkârlarla Görüşme

Gerçekleştirilen ziyaret, Dinar ilçesindeki esnaf ve sanatkârların durumlarının değerlendirildiği, yerel ve genel siyasetin konuşulduğu bir ortamda yapıldı. Samimi bir havada geçen görüşmelerde, karşılıklı başarı dilekleri iletildi ve esnafın mevcut durumu hakkında istişarelerde bulunuldu.

Siyaset ve Ekonomi Masaya Yatırıldı

Ziyarette, yerel ve genel siyasetin yanı sıra ilçedeki ekonomik gelişmeler de değerlendirildi. Esnafın ihtiyaçları ve beklentileri üzerine yapılan bu görüşmede, iş birliği ve dayanışma mesajları verildi. Belediye Başkanı Veysel Topçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.

Teşekkür ve Karşılıklı Başarı Dilekleri

Samimi bir ortamda gerçekleşen bu ziyarette, Başkan Topçu ve katılımcılar karşılıklı olarak başarı dileklerini ilettiler. Topçu, ilçe esnafı ve siyaset ile ilgili konularda yapılan bu verimli görüşmelerin önemine vurgu yaparak, ziyaret için misafirlerine teşekkür etti.
#DinarBelediyeBaşkanı #EsnafVeSanatkârlar #AfyonkarahisarEsnafBirliği #YerelSiyaset #VeyselTopçu #SabriCanBekle #CengizGüçlü #NihatÇalışkan #Dinar


Pazartesi 12.5 ° / 1.6 °
Salı 12.6 ° / 4.1 °
Çarşamba 15.1 ° / 3 °