Şehit ve Gazi Yakını Çocuklar Beşiktaş-Konyaspor Maçında Buluştu

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın daveti üzerine, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın himayelerinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

GÜNDEM 21.10.2024 10:34:53 0
Şehit ve Gazi Yakını Çocuklar Beşiktaş-Konyaspor Maçında Buluştu

 

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı himayelerinde düzenlenen etkinlikte, şehit ve gazi yakını çocuklar ile Sevgi Evleri’ndeki çocuklar Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü ziyaret ederek Beşiktaş-Konyaspor karşılaşmasını izledi.


 

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nden Anlamlı Davet

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın daveti üzerine, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın himayelerinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Afyonkarahisar İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve 1903 Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nin iş birliğiyle organize edilen bu etkinlikte, ilimizdeki şehit ve gazi yakını çocuklar ile Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar İstanbul’da Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü ziyaret etme imkanı buldu.


 

Çocuklar İçin Unutulmaz Bir Deneyim

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile birlikte çocuklar, Beşiktaş-Konyaspor futbol karşılaşmasını Vodafone Park’ta izledi. Maç, çocuklar için unutulmaz bir deneyim oldu. Şehit ve gazi yakını çocuklar ile Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar, hem Beşiktaş kulübünü yakından tanıma hem de büyük bir heyecana sahne olan maçı yerinde izleme fırsatı yakaladı.


 

 

Bu anlamlı organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emeği olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat başta olmak üzere, organizasyonda emeği geçen tüm kurumlara ve kişilere Afyonkarahisar Valiliği tarafından teşekkür edildi.



#Beşiktaş #ŞehitVeGaziYakınları #SevgiEvleri #Afyonkarahisar #KübraGüranYiğitbaşı #BeşiktaşKonyaspor #UnutulmazDeneyim

 


Pazartesi 12.5 ° / 1.6 °
Salı 12.6 ° / 4.1 °
Çarşamba 15.1 ° / 3 °