Afyonkarahisar Dijital Yüzleriyle Buluştu
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, 28 Şubat Cuma günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Visit Afyon iş birliğinde gerçekleşen bir etkinlikte, şehrin tanıtımına katkı sağlayan dijital içerik üreticileriyle bir araya geldi. Bu buluşma, Afyonkarahisar'ın dijital dünyada daha etkili bir biçimde tanıtılması amacıyla düzenlendi.
Farklı Alanlarda İçerik Üreten Fenomenler Katıldı
Gastronomi, mizah, seyahat, fotoğrafçılık ve etkinlik gibi farklı alanlarda içerik üreten sosyal medya fenomenlerinin yer aldığı toplantıda, şehrin ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtılması için yapılabilecek iş birlikleri ele alındı. Vali Yiğitbaşı,
içerik üreticilerinin şehre olan katkılarının önemine dikkat çekti ve Afyon’un kültürel ve turistik değerlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması için desteğinin devam edeceğini belirtti.
Sosyal Medyada Güçlü Tanıtım İçin Önemli Adım
Bu etkinlik, Afyonkarahisar'ın sosyal medyada etkin bir şekilde tanıtılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Yiğitbaşı'nın yaptığı açıklamalar, şehrin dijital tanıtımını güçlendirmek için içerik üreticileriyle iş birliğine büyük önem verdiğinin bir göstergesi.
- Etkinlik Tarihi: 28 Şubat Cuma
- Yer: Afyonkarahisar
- Katılımcılar: Gastronomi, mizah, seyahat, fotoğrafçılık ve etkinlik alanında içerik üreten fenomenler
Afyonkarahisar’ın dijital yüzleriyle buluşan Vali Yiğitbaşı, şehrin daha geniş kitlelere ulaşması için yeni projelerin de kapısını araladı.