Afyonkarahisar'ın Dijital Tanıtım Hamlesi: Vali ve Sosyal Medya Fenomenleri Bir Arada

Afyonkarahisar'ın Dijital Tanıtım Hamlesi: Vali ve Sosyal Medya Fenomenleri Bir Arada

GÜNDEM 3.03.2025 16:10:28 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Dijital Yüzleriyle Buluştu


Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, 28 Şubat Cuma günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Visit Afyon iş birliğinde gerçekleşen bir etkinlikte, şehrin tanıtımına katkı sağlayan dijital içerik üreticileriyle bir araya geldi. Bu buluşma, Afyonkarahisar'ın dijital dünyada daha etkili bir biçimde tanıtılması amacıyla düzenlendi.

Farklı Alanlarda İçerik Üreten Fenomenler Katıldı


Gastronomi, mizah, seyahat, fotoğrafçılık ve etkinlik gibi farklı alanlarda içerik üreten sosyal medya fenomenlerinin yer aldığı toplantıda, şehrin ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtılması için yapılabilecek iş birlikleri ele alındı. Vali Yiğitbaşı, içerik üreticilerinin şehre olan katkılarının önemine dikkat çekti ve Afyon’un kültürel ve turistik değerlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması için desteğinin devam edeceğini belirtti.

Sosyal Medyada Güçlü Tanıtım İçin Önemli Adım


Bu etkinlik, Afyonkarahisar'ın sosyal medyada etkin bir şekilde tanıtılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Yiğitbaşı'nın yaptığı açıklamalar, şehrin dijital tanıtımını güçlendirmek için içerik üreticileriyle iş birliğine büyük önem verdiğinin bir göstergesi.


  • Etkinlik Tarihi: 28 Şubat Cuma

  • Yer: Afyonkarahisar

  • Katılımcılar: Gastronomi, mizah, seyahat, fotoğrafçılık ve etkinlik alanında içerik üreten fenomenler

Afyonkarahisar’ın dijital yüzleriyle buluşan Vali Yiğitbaşı, şehrin daha geniş kitlelere ulaşması için yeni projelerin de kapısını araladı.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 6.9 ° / 1.4 °
Salı 7.1 ° / -0.9 °
Çarşamba 12.3 ° / -1.7 °