Başkan Çetinkaya bir vaadini daha gerçekleşti

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya, seçim öncesi vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Çetinkaya, Düzağaç Nikâh Salonu ve Düzağaç Kır Düğün Bahçesini hizmete açtı.

GÜNDEM 1.07.2024 15:28:57 0
Başkan Çetinkaya bir vaadini daha gerçekleşti

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya, vatandaşlara verdiği sözler doğrultusunda gerçekleştirdiği projelerle takdir topluyor. Son olarak, Düzağaç Nikâh Salonu ve Düzağaç Kır Düğün Bahçesi'ni hizmete açtı ve ilk düğün geçtiğimiz haftasonu gerçekleşti. Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken nikâh salonu, çiftlerin en mutlu günlerinde onlara ev sahipliği yapacak. Aynı zamanda doğal güzellikleriyle göz kamaştıran kır düğün bahçesi de çiftlerin ve davetlilerin unutulmaz anılar biriktireceği bir mekan olarak hizmet vermeye başladı.

 

 

“Düzağaç Kır Düğün Bahçesi hayırlı uğurlu olsun”

Başkan Çetinkaya, "Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Düzağaç'ın çehresini değiştirecek projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Öncelikle bize bu hizmeti yapmak için yetkiyi veren Düzağaç halkımıza ve halkımızın hizmetinde gecesini gündüzünü bir eden belediye personelimize, yapımında danıştığım fikir alışverişinde bulunduğum vatandaşlarımıza, inşaatında ve elektrik tesisatında halkımız için ücretsiz çalışan ustalarımıza teşekkür ederim. Emeği Geçen herkesten Allah razı olsun. Düzağaç Nikâh Salonu ve Düzağaç Kır Düğün Bahçesi, Düzağaç halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah yapacağımız hizmetlerde bizleri mahcup etmesin. Herkese canı gönülden teşekkür ederim" dedi.

 

Düzağaç halkı, Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya'ya projelerinden dolayı teşekkür ederek, yapılan hizmetlerin kasabay değer kattığını ifade etti. Başkan Çetinkaya’nın, seçim sürecinde vaat ettiği diğer projeleri de hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 33.9 ° / 17.6 °
Cuma 31.9 ° / 17.4 °
Cumartesi 29.2 ° / 15 °